Hoe kan je het beste je bikinilijn ontharen?

Wat zijn de mogelijkheden om je bikinilijn te ontharen? Kies de optie die het beste bij jou, je huid en je budget past!

 

Kies de beste methode

Eén ding is zeker: dat haar moet weg. Maar, wat is nu de beste manier voor jou? Je bikinilijn ontharen is het meest kwetsbaar ten opzichte van de andere lichaamsgedeelten die geschoren worden. Een aantal methodes zijn bij bijvoorbeeld bij een gevoelige huid niet gunstig en kunnen voor de nodige gevolgen zorgen. Daarom is het belangrijk om goed weten welke methode je kan gebruiken, voordat je met een rode huid of bultjes rondloopt.

 

Methodes voor bikinilijn ontharen

De methode waarbij je bikinilijn ontharen het makkelijkst gaat, is scheren. Het is goedkoop en er is weinig budget voor nodig. Daarbij komen de haartjes wel snel terug, dus moet wel goed bijgehouden worden. Ontharingscrèmes werken ook goed voor het bikinilijn ontharen. Er is keuze tussen verschillende crèmes, dus test van tevoren welke voor jou het beste is in het geval van een gevoelige huid om allergische reacties te voorkomen.

 

Ook harsen is een populaire, doch pijnlijke, methode. Het zorgt er wel voor dat de haartjes lang wegblijven. Ook hierbij moet weer opgelet worden in verband met een gevoelige huid. Voor zekerheid kan er het beste naar een salon gegaan worden. De lasermethode qua bikinilijn ontharen het meest permanent. Daarentegen kan het pijnlijk zijn en vereist het meer budget dan bij andere methodes. Tegenwoordig zijn er ook nieuwe methodes op de markt, die middels pads het bikinlijn ontharen pijnlozer en makkelijker maken.

 

Het bikinilijn ontharen voor jou

Bepaal welke methode voor het ontharen van je bikinilijn het beste voor jou is! Lees je in over de methodes en kies de methode die jouw bikinilijn het beste onthaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *