Waarom een toiletkrukje?

Het kopen van een toiletkrukje helpt voor een gezondere stoelgang, makkelijker toiletteren en het voorkomen/tegengaan van darmklachten. Wil jij gezonder toilletteren en de voordelen ervan ervaren? Bestel dan een toiletkrukje. Hieronder geven wij meer informatie over toiletkrukjes.

Wat is een toiletkrukje?

Het woord toiletkrukje zegt het eigenlijk al. Het is een krukje voor op het toilet waarmee je gezonder kunt toiletteren. Hierdoor verbetert je stoelgang en worden darmklachten voorkomen en genezen.  Een toiletkrukje is ontworpen voor een optimale houding tijdens het toiletteren. Daarnaast is het wc krukje gemakkelijk schoon te houden en biedt het extra grip. Een toiletkruk heeft ook nog eens een stijlvol design.

Voor wie is een toiletkrukje geschikt?

Waarschijnlijk denk je; ik heb geen darmklachten, dus is een toiletkrukje voor mij niet nodig. Echter is dat niet het geval. Een toiletkruk helpt zowel mensen zonder darmklachten, als mensen met darmklachten. De gezonde houding tijdens het toiletteren is voor iedereen belangrijk.

Wanneer je geen last hebt van darmklachten kan het gebruiken van een krukje toekomstige klahcten voorkomen. Daarnaast hoef je minder kracht te zetten tijdens het toiletteren, hierdoor zal je stoelgang verbeteren. Toiletteren metwc krukje is voor iedereen gezonder!

Voor mensen met darmklachten kan een toiletkrukje veel betekenen. Het gebruik van een toiletkrukje wordt door artsen aanbevolen, het gebruik ervan kan namelijk klachten voorkomen en genezen. Een krukje helpt onder andere bij: aambeiden, obstipatie, opgeblazen gevoel, moeilijk toiletteren en darmklachten.

Hoe gebruik ik een toiletkruk?

Op een normaal toilet zonder krukje zit je in een verkeerder zithouding waarbij de darmen lichtelijk geblokkeerd worden, hierdoor is het (soms) nodig om meer kracht te zetten. Je kan je natuurlijk voorstellen dat dit niet gezond is. Op het moment dat je een toiletkrukje gebruikt neem je direct een andere zithouding aan tijdens het toiletteren. Hierbij worden je darmen opengesteld, waardoor je gemakkelijk je behoeften op een gezonde manier kunt doen. Door je voeten op het toiletkrukje te zetten neem je direct de juiste houding aan.

Toiletkrukje kopen? Doe het online!

Het kopen van een toiletkrukje kan gemakkelijk en snel via internet. Bijvoorbeeld op toiletkrukjes.nl, dé expert op het gebied van toiletkrukjes. Online kopen zorgt ervoor dat je niet meer de deur uit hoeft en dat het toiletkrukje binnen enkele dagen aan huis wordt bezorgd. Ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *